22 september 2021

3mmc bestellen?

Bent u op zoek naar een website die veilig en zorgvuldig geteste 3mmc verkoopt? Zoek dan niet verder! Bij de poederboer bezorgen wij alleen de beste 3-MMC door heel Nederland. Wij zijn gespecialiseerd in het verkoop van research chemicals. Alleen de beste producten worden verkocht, en dit zal u zeker merken. U kan eenvoudig op onze website bestellen door gebruik te maken van iDeal, Bankoverschrijvingen of Cryptocurrency. Onze producten worden zo snel mogelijk via PostNL bezorgd. 

Wat is 3-MMC?

3mmc is een kristalachtig wit poeder, te verkrijgen in kristallen, poeder, capsules, tabletten of vloeistof. Het is een psychoactieve stof, die werkt tussen de 3 en 6 uur. De stof is al een tijd bekend bij de overheid, maar er is nog niet veel informatie over vrij. Het effect, de samenstelling en veiligheid zijn echter wel bekend. Het verhoogt zowel de hoeveelheid beschikbaar als de afgifte van de volgende stoffen:

  • Noradrealine. De werking van deze stof is vergelijkbaar met adrealine. Te veel van deze stof kan leiden tot een euforisch en opgewonden gevoel.
  • Dopamine.  Deze stof is over het algemeen het meest bekent, en zorgt voor een tevreden en beloond gevoel. 
  • Serotonine. Deze stof is belangrijk voor de regulering van emoties, en in combinatie met de bovenstaande stoffen kan zorgen voor een zeer euforisch effect.

Op onze website kan veilig en betrouwbaar 3mmc besteld worden dat in een lab getest is, op alle belangrijke kwaliteiten. Het belangrijkste is de zuiverheid, en daarom verkopen wij op onze website alleen 3mmc dat volledig 100% zuiver is getest. Zo bieden wij alleen de beste kwaliteit en de beste veiligheid aan voor onze klanten. Op onze website wordt 3mmc aangeboden in kristalvorm, poedervorm of capsules, in vaste gewichten. 

Onze producten zijn 100% veilig, lab getest. Hier willen wij wel bij aangeven dat onze producten niet voor menselijke consumptie zijn. 

Over ons

De poederboer is een jong bedrijf opgericht met het doel van 100% zuivere en geteste Research Chemicals te verkopen. Wij nemen de kwaliteit van onze producten serieus. U kan bij ons veilig en anoniem uw producten bestellen. 

Bij ons bedrijf staat uw privacy bovenaan. Daarom is het mogelijk om de bestelde producten discreet te laten verzenden. Dit houd natuurlijk in dat alleen je gegevens op het pakket staan, en geen afzender. Wilt u gebruik maken van deze functie, geef dit aan in de notities van de bestelling. Bij andere wensen horen wij dit ook graag van u. 

Naast 3mmc bestellen kan u bij ons ook andere Research Chemicals bestellen, waaronder bijvoorbeeld 

  • Ketamine
  • LSD

Ook deze producten worden zorgvuldig getest in het lab, en worden alleen bij 100% zuiverheid verkocht, zodat wij de veiligheid kunnen garanderen. 

U kan onze producten veilig betalen via iDeal, bankoverschrift of cryptocurrency, en wij bieden een spoedige bezorging aan via PostNL. Dit kan zowel discreet als regulier. 3mmc bestellen kan bij ons veilig en discreet, en vanaf 45 euro bestelwaarde is de verzending gratis. Neem dus snel contact met ons op via onze socials, en bij vragen of wensen helpen wij u graag. 

Bestel dus snel uw 3mmc of andere Research Chemicals bij de Poederboer. Kwaliteit en service staat bij ons hoog in het vaandel!