27 januari 2022
ehbo huren

De beste zorg voor je evenementen

Organiseer je als gemeente, of als organisatie een evenement dan wil je dat bezoekers en medewerkers de zorg krijgen die zij nodig hebben mocht er een calamiteit gebeuren. Wat voor festival of evenement je ook organiseert, maatwerk is de specialiteit bij EHBO huren. Of dit nu een voetbalwedstrijd is, of een muziekevenement waar 100.000 bezoekers bij aanwezig zijn. Met evenementenzorg.nl op je evenement weet je zeker dat alles perfect is geregeld.

Kies voor professionele hulp

ehbo huren

Je mag niet zomaar een evenement organiseren, er zijn veel eisen en wetten waar je rekening mee moet houden. Natuurlijk kun je niet zonder EHBO huren bij je evenement, maar dan komt direct de vraag hoeveel EHBO hulpverleners heb je nodig? Wettelijk is dit ook allemaal vastgelegd, evenementenzorg.nl weet precies de wetten en regels die daarvoor gelden en kan dit voor je organisatie verzorgen. Natuurlijk heb je voor een evenement ook een vergunning nodig, dit scheelt per gemeente wanneer je deze nodig hebt.

Professionele zorg

Zonder professionele hulpverlening kun je geen evenement organiseren, alle EHBO hulpvereners van evenementenzorg.nl zijn opgeleid om eerste hulp te bieden. Artsen, medewerkers van de ambulance zij zijn stuk voor stuk opgeleid om dit werk te mogen doen en een veilig evenement te garanderen. Op de website van evenementenzorg.nl kun je precies lezen wat voor medewerkers er beschikbaar zijn, wat er nodig is en hoe je in contact kunt komen om een en ander te organiseren om ook jouw evenement perfect te organiseren.