22 september 2021
ontspanning

Waaruit bestaat een massageset?

Om een goede hotstone massage te kunnen geven heb je een hotstone set nodig, deze set bestaat uit een aantal stenen en een heater om de stenen te kunnen verwarmen. De heater heb je nodig omdat de stenen veilig op de goede temperatuur moeten worden gebracht, om de stenen veilig uit de verwarmer te kunnen halen wordt er ook een lepel meegeleverd. Basaltstenen zijn stenen die makkelijk te verwarmen zijn, niet voor niets worden deze stenen vaak gebruik bij een massage. Kijk er ook naar hoe de vorm is van de stenen, gladde stenen zijn ideaal om te gebruiken maar hebben wel als nadeel dat ze sneller afkoelen. 

Verschillende sets

Om een goede hotstone set samen te stellen moet je eerst goed weten waarvoor je de stenen gaat gebruiken, is het voor thuisgebruik of ga je de stenen op een professionele manier inzetten. Vaak heb je aan stenen voor thuisgebruik aan 22 stuks wel voldoende, voor een professionele massagesalon moet je denken aan 45 tot 60 hotstones. Vaak worden bij een professionele massage meerdere delen van het lichaam tegelijk gemasseerd, hierbij is het wel belangrijk dat je ook alle stenen kunt verwarmen met een heater. De heaters zijn in verschillende grootte te koop, vanaf 6 liter voor thuisgebruik heb je al een heater om de stenen te verwarmen.

hotstone set

Eenvoudig een set samenstellen

Bij demassagewinkel.com kun je eenvoudig een hotstone set samenstellen, je kiest zelf een goed aantal stenen waarmee jij denkt een goede massage te kunnen uitvoeren. Natuurlijk kun je de specialisten om hulp vragen wanneer je niet precies weet wat je nodig hebt. Ook voor andere producten betreft een massage kun je goed terecht in de webshop, zelfs wanneer je professionele massagetafels nodig hebt kun je deze in de online shop kopen. Maar voor een flesje massageolie hebt.