27 januari 2022

Wilt u propolis gaan gebruiken?

Propolis, een substantie die voor bijen werkzaam is tegen schimmels en bacteriën en ze gebruiken het om hun bijenkort te beschermen tegen dreigingen van buitenaf. Het wordt ook gebruikt door de tandheelkunde en als alternatieve geneeswijze. Propolis is een natuurlijk middel tegen diverse ziekten en lichamelijke ongemakken. Het is goed bij keelklachten en luchtweginfecties, maag- darmklachten, inwendige ontstekingen, hooikoortsklachten en pijn en krampen. Ook voor de buitenkant van het lichaam is het product goed voor onder andere acné, roos, eczeem en psoriasis. Op de website superfoodstore.nl heb ik diverse producten gevonden die propolis bevatten. Zelf heb ik vaak last van mijn darmen en hooikoorts dus besloot ik de propolis een kans te geven. Ze verkopen op de site propolis in tinctuurvorm, druppels, zalf, tandpasta, keeltabletten, siroop, capsules en nog meer vormen. Wat ik zie en waar ik ook gebruikt van heb gemaakt uiteraard bij het bestellen is dat elk product wel een korting heeft en dat de prijzen niet zo hoog zijn. De website biedt naast de propolis producten ook superfoods aan, natuurvoeding, supplementen, verzorgingsproducten en alternatieve producten voor bijvoorbeeld de overgang. Ze bieden ook suikervrije producten aan dus dat is heel goed voor mensen die diabetes hebben. U kunt zoeken op mannen, vrouwen en kinderen zodat u altijd het juiste product voor uzelf kiest. Er zijn diverse merken waar u uit kunt kiezen plus ze bieden ook ayurveda, homeopatie, celzouten, Bach bloesem en nog meer aan. U kunt een account aanmaken om zo makkelijk in te kunnen loggen en uw bestelling te volgen. De propolis heb ik in huis en ben ik aan het gebruiken. De bestelling was snel binnen, ik heb verzendkosten betaald omdat ik eerst 1 product van de site wilde kopen maar vanaf 75 euro is het gratis. Op de klantenservice werken vriendelijke mensen die u graag verder helpen, ook met het maken van de juiste keuze. Er staan goede recensies op de website en u kunt op een logo klikken om te zien of de website wel legaal handelt, iets wat wel een heel veilig gevoel geeft uiteraard.

Propolis, onmisbaar in elk medicijnkastje

Als het goed is voor zoveel doeleinden moet het bijna wel goed zijn denk ik dan. Ik ben blij dat ik het heb aangeschaft en dan ook nog eens op zo een fijne website met zoveel duidelijke informatie. De producten zijn op voorraad en direct leverbaar, de volgende dag al als u voor 21:00 uur besteld.

Ook kennismaken met deze producten?

Wilt u dit product ook kopen?  dan moet u zeker naar deze website, omdat:

  • Ze uitgebreide informatie verschaffen over hun producten.
  • Ze goede, gezonde producten aanbieden voor een goede prijs.
  • Omdat ze zoveel opties hebben voor verschillende doeleinden.

Wat willen we meer dan een gezond lichaam en een sterke geest? Het is zo belangrijk om goed voor uzelf te zorgen en voor uw gezin. Dat kan met de producten van deze website en om te beginnen voor mij in ieder geval met de propolis. Ik ben heel dankbaar dat ik deze site heb gevonden, en ik wens u al dit goeds van harte!

Lees meer…